Header

Saturday, December 18, 2010

Suka Meratah Chicken

Kegemaran Avin Damia skrang ni adalah meratah daging ayam yang ada tulang.

Tak tau mana dia belajar tapi asal weols makan je nnti dia akan mintak nak makan tulang chicken katanya.

Dia tak mau if kita cubit isi n suap kat dia but dia nak yg leh dipegang n then dia akan gigit sendrik...ahaksss

Tak tau lah ikut peel sapa nih...hahaha. Walid dia memang bukan jenis yg suke meratah apa2 pun ikan ke ayam ke memang dia tak suke ratah. Bonda dia suka gak meratah tp kalau ikan je lah kalau ayam ni kureng sket la...hehe

Hope jgn dia bawa tabiat nih sampai ke besar sudehhhh ler...malu lah...ahaksss nak2 nanti if depan bakal mak mertua kan...hehe


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!