Header

Friday, December 03, 2010

Teaser - Temui Team Masviona.com di sini esok!

Adalah tidak sah kalau dalam beberapa hari aku tidak buat semua readers Masviona.com ni tertanya-tanya. Banyak juga pertanyaan yang aku buat akhirnya jadi tergantung je sampai sekarang.. wakakakkaka..

Tak kira. Dah memang aku suka wat korang tertanya-tanya. Samada pertanyaan tu terjawap atau tidak, suka hati aku lah hahaha sedikit ego riak dan bongkak di situ 

Ok lah, just nak bagitau ni je. Nah tengok gambar ni-


Jom sesiapa yang nak bertemu dengan weols esok malam, leh la cari weols kat seat area situ. Wahh tiba-tiba terasa macam artis pulek! Masuk bakul angkat sendiri.. eh silap.. aku baca kat facebook ada simpulan bahasa moden... makna macam masuk bakul angkat sendiri - Umpama menekan button Like pada status sendiri.. wakkakakakaka

Sesiapa ada kat tempat tu esok? Kalau terjumpa jangan segan say Hello.

Silalah pakai baju Hijau... tetiba.

UPDATE 1650HRS: ok lah takmo la kejam.. aku bg hint.. kat bangunan sekitar tasik tu kekekeekeke

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

mummy Darin said...

wa.. apalah yang misterinya tu yek..
MV/PB, sudi - sudilah join contest kat blog saya
http://oklahtu.blogspot.com

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!