Header

Friday, December 17, 2010

Terima Kasih, Hotel Seri Malaysia Mersing

Masih ingat blog post merungut weols pasal Hotel Seri Malaysia? Alhamdulillah Seri Malaysia Mersing dah respond. Hope kritikan weols dapat menambahbaik mutu perkhidmatan diorang ;)

Entry yang mana? Entry yang ini - Kritikan Terbuka Buat HOTEL SERI MALAYSIA MERSING

  
 Berikut adalah komen yang ditinggalkan oleh Encik Mohd Zamani, dipercayai Pengurus bagi Hotel Seri Malaysia Mersing, Johor

Assalamualaikum w.b.t Saya selaku Pengurus Hotel Seri Malaysia ingin mengucapkan terima kasih atas komen dan teguran yang diberikan. Kami memohon maaf atas masalah yang berlaku. Pihak kami akan cuba mempertingkatkan lagi mutu dan perkhidmatan Hotel Seri Malaysia Mersing.

Alhamdulillah, ada juga wakil dari seri malaysia yang alert tentang dunia web ni ;)

thanks atas inisiatif Tuan untuk melihat rungutan dari customer.

Amat diharapkan pihak Seri Malaysia especially cawangan Mersing dapat meningkatkan kualiti service and public relation. Bab facilities lain tu, tak seteruk mana, tapi bab staff yang tak friendly can ruin everything :)

insyaallah, syarikat tempat saya bernaung akan kerap berkunjung ke mersing dan semoga kita dapat memperlihat penngkatan mutu kelak.

Terima kasih. 

* Tahniah buat Pengurusan Seri Malaysia Mersing sebab menunjukkan kesungguhan dalam memperbaiki mutu perkhidmatan... errrr.. kes Perodua aku yang dulu tu dah disapu bawah carpet ke?? Aku masih menanti explanation from Perodua cawangan tu, tapi buat derkk je.. ada bontot hitam yang diorang cover ke ni? Perodua, time is ticking! In case u guys out there kat Perodua cawangan tu terlupa, nah klik sini untuk menyegarkan ingatan uols - Complaint email to Perodua tik tok tik tok... jap lagi nak dial nombor HQ Perodua lah!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!