Header

Friday, December 17, 2010

Tutti Frutti Opening Soon @ Seri Bangi

picca nih sebenarnya wat syarat je...bukan nmpk sgt pun tapi saje je nak gak tepek kat sini. Snap dr dlm kete mmg lah tak jelas sgt kan....jauh lak tuh pastu pkai lak beri itam tuh kan...hehehe


Yes...yes uols...hehehe.

Tak lama lagi bandar baru bangi akan dibuka outlet terbaru Tutti Futti Frozen Yogurt tau. Lepas nih leh la kita semua layan Tutti Frutti kan....hehehe. Semalam lah saya perasan nih masa otw balik dari opis. Lalu kat tepi  shop lot baru, Seri Bangi kot namanya. So far kat Seri Bangi nih ada lah dlm 5-6 kedai baru yang dah beroperasi.

Sekali dalam kesamaran remang senja tuh boleh plak saya ahkak ternampak banner Opening Soon Tutti Frutti nih. Actually memula dapat tau pasal Tutti Frutti nih lebih kurang setahun yang lepas. Masa tuh ternampak kat Ho Chi Minh City, Vietnam sana tuh uols. 


Kebetulan Restoran Tutti Frutti nih betul² kat depan pasar Ben Thant tuh. Hotel weols masa tuh kan kat Saigon Pink city 2 tuh kan kat depan Ben Thant Market je so hari² memang akan lalu ler restoran nih. Pastu lagi satu yang boleh membuatkan ahkak perasan kan, selain drp nama Restoran yang catchy  (Tutti Frutti kan catchy tuh kan) tuh pastu theme colour surrounding dia pun memang lah sangat² menarik dan tertarik sekali....hijau yang menceriakan.....green is always the greatest color...hehehe n green always around the world....hiksss.

So start dr sekarang leh la kita membayangkan kenikmatan tekak kita bila kita melayan keenakan dan kesejukan yogurt fresh dengan flavor kesukaan kita ditambah lak ngan mcm² topping tuh kan. 

Tetiba tingat pasal ada satu restoran frozen yogurt kat airport jakarta tuh. Ahkak if  pergi sana  memang tak pernah miss merasa keenakkan yogurt ngan curry puff sardin dia....perrghhh memang sangatlah  best!. Concept restoran nih sama je mcm Tutti Futti nih. Ahkak selalu akan pilih normal flavor pastu topping dia selalunya ahkak akan amik Almond ngan Longan..ermmmm bestnya! Tapi kat Tutti Frutti nih ahkak tak sure lah plak longan ada ke tak...harapnye ada lah...:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!