Header

Friday, December 24, 2010

Video Donut Big Apple


Ini dia kisah Avin Damia. Dia if gi mall 2 benda yang dia pantang jumpe n pantang nampak....hehehe. Famous Amous ngan Donut.

Famous Amous nih dari kejauhan lagi dia dah start merenggek dah coz bau semerbak cookies dia kan memang menusuk hidung kan pastu kalau donut lak xkisah lah Dunkin Donuts ke Big Apple ke Kisphy Kreme ke kan mesti lah menjerit² Avin nak Dok nait.....nak dok nait   ** dok nait = donut ye tuan puan bahasa avin nurdamia...heheh


Masa kejadian nih weols tengah layan makan big apple kat The Mines. Mines skrang dah ada big apple dah pastu dapat lak meja yang kat tepi tasik tuh mmg elok sgt lah kan....hehehe. 

Avin nih dia kalau makan or buat apa² tak moh orang tolong semuanya nak buat sendrik kononnya nak berdikari dan terasa diri tuh dah besar lah sbb tuh lah kadang² dia soh weols panggil dia KAKAK. Dia akan betulkan weols if weols panggil dia mcm biasa "bukan lah ini kakak naaa!" haaa mcm tuh lah kadang² tuh....hahaha tapi kadang² dia soh gak weols panggil dia baby.....adoiiii la haiiii...layankan jelah.

Masa video nih diambil kan dia sebenarnya shy shy cat coz dia menjadi perhatian satu keluarga arab. Memula mak cik nih lah yang beria suka tengok dia (pangkat nenek lah klu ngan dia tuh rasanya) pastu dia dok senyum² sorang then dia ckp kat weols yg avin nih bijak (lepas dia dengar avin jd ketua baca doa makan utk weols....hikss) pastu dia dah dok cakap² kat anak n menantu dia (maybe lah...i think so)

Start dari situ Avin dah jadi perhatian depa sefamili....siap bawak kuar digicam nak snap picca Avin kan. Avin apa lagi semua serba tak kena lah. Siap berlagak diva lagi dia bila family arab tuh nak snap picca dia je dia tutup muka pastu pusing belakang....hahaha tapi tak kata kedia lah kan if kita pun org dok perati mcm tuh sure malu kan....hikss

Sampai ke sudah rasanya family arab tuh xleh snap picca avin i think so klu boleh pun sure tak nampak muka sangat nampak sipi² jelah kot. Dia punya tahap malu tuh sampaikan orang soh salam pun dah tak nak tau siap lari turun dari kerusi dia datang peluk² ahkak sambil muka sorok kat dada ahkak tau....adoyaiii.




Cuba tengok video nih, tapi masa nih dia mcm tak sedar lagi yang family arab tuh dok usha dia coz dia duduk membelakangkan family tuh....hahaha.

Tapi dia nih mmg tak suka makan comot² dia memang tak leh tengok if ada sesiapa makan comot kan siap lah tebalkan telinga kena sound ngan dia.... "eeeeiii bonda abang/ kakak/ uncle/aunty tuh makan comot naaaa!"

Sebabnya dia mmg diajar dari kecik makan tak leh sepah² dan tak leh comot²...sebab tuh dia if tau mulut dia comot mesti cepat² nak lap....hiksss



Author's note: Tapi bab kentut sepah² plak dia ye.....hahaha. Itu tak sempat nak ajar sbb kdg² kat rumah weols pun terlepas (terlepas ok bukan sengaja lepaskan....ahaksss) gak kentut depan dia.....terutama walid dia (statement bunuh diri nih! hahaha) so dia kecik lagi tak sempat nak hadam pembelajaran yang kentut xleh sepah² kat depan public.....ahakssss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

aisey kat opis takleh view lak video dia, pc opis ni lembs sket..natila kat umah kaseh tgk...

masviona said...

kaseh,
hehehe....xpe2 nnti kat umah tgk lah...hiksss

Kaseh said...

haha dapat tgk dah.. bersungguh2 dia mkn donut eh...goyang2 badan enjoy.. tapi takmo comot2..avin avin...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!