Header

Sunday, January 30, 2011

Avin Damia Punyer keje

Rini dia request nk bekfes McD. Lps bonda n walid dia stuju dia punya happppy "yeayyy yes yes yes" (sambil buat gaya ngan tangan genggam kuat2 tarik tgn ke bawah) lol

Dia biasalah utk dia mesti kena pilih happy meal dia nak toy tu le.

Kali ni dia punya toy namanya Mirror Brainbot. Bila bukak toy tu kuar lah mirror ngan sticker2.

Pastu bonda jadi mangsa kena jadikan tangan utk dia lekatkan sticker kalau tak kasi pandai majuk. Dia nak tampal kat muka sbnrnya...tak koserrr ahkak nak layan kan! Hahaha

Lg baik tangan dr muka kan...layan je anak dara ni...hehe

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

Mak Su said...

sy nak kabo ni, rasa-rasanya mcm ternampak 1 keta tulis masviona beberapa minggu yg lalu..... is that ur car? wah, tak sangka nmpk keta blogger, mcm excited cerita kat asben ;)

Kaseh said...

i follow masviona.com lalalala..

masviona said...

Mak su,
iye ke mak su...hehehe. Mak su nmpk kat area mana tuh? klu kat bumper belakang n kete myvi putih or kat body honda accord haa iyo lah tuh....:)

leh kali if jupe lagi klu nmpk tuannya tego jer or klu ada pen n kertas tulis je note....hiksss

masviona said...

Kaseh,
hehehe....me too...thnx kaseh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!