Header

Sunday, January 23, 2011

Avin ngan Justea

Hehe...dah berhari2 dia request nak air justea ni. Hari ni akhirnya dapat jugak kat dia.
Camne dia leh request??
Kisahnya masa gi shopping kat giant ritu adalah dia kasi satu buku voucher discount tebal gak lah buku tuh dia mcm bentuk cek tuh tp lg tebal lah
So dalam tuh ada lah voucher2 discount utk pelbagai jenis barangan kan n justea ni salah satu drpnya lah. Alah budak2 kan dia nampak yg lukisan grafik cam ala2 menarik sket terus tanya ini apa semua kan n bila kita explain terus lah ckp nak...hisss
Kebetulan benti minum sat kat Oasis food court kat mid valley ni ada plak air nih terus lah excited dia...budak2 kan
Layan jelah depa...rini keje bonda layan karenah dia je...layan dia main ngan thomas (ala apa plak dah nama benda ni ek...lupa lak) yg kita letak coin rm1 then dia gerak2 tuh
Oklah mau layan dia lagi nih bubbye...mmmmuaaahhhh xoxo!
Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!