Header

Monday, January 17, 2011

Awek Berbikini di Swimming Pool

Woooowwww!!!!

Tajuk jer pun dah gempak gilerrrrrr kan....wakakaka

Berapa ramai yang mahu tengok awek berbikini nih eh uols??? hiksss

Ini kejadian dalam bilik weols masa kat TLIWH (The Legend Internationa Water Homes) ritu. Awek nih kan dari tak pandai swim terus pandai swim ok....siap takmau kasi kita pegang lagi....hahaha

Siap pusing sana sini lagi dia....mmg happy giler lah dia. Eksited je nampak....hiksss



Actually ini video pendek dia je dalam 1minit 51saat jer ada lagi satu video awek nih saya dah upload kat youtube semalam yang itu lagi besttt dalam 3minit ++. Tapi xmoh lah saya tepek kat mv.com nih kan if uolsnak tengok silalah google sendirik ye...hikss



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

minit ke 0:55, saya cair bila awektu tetiba mai n cakap nak HUGGGGG!!! aaauuuwww

Ada Dalina said...

waaaaaaaaa..sonokla avin dpt swim....mesti xmo naik kannn?

edrina said...

avin gud girl la!

Kaseh said...

like juta2 vid ni.. avin sgt cumell...

masviona said...

PS,
hehehe....manjaaa kan avin damia nih....tetiba je nak hugggggggg

Ada,
mmg xmoh naik pun ada, malam² buto oun request nk swim gak...adoyaiiii

edrina,
hehehe....thanks Ed....=)

Kaseh,
hehehe....dah tau dah 'mummy' kaseh kan pencinta bebudak kan....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!