Header

Thursday, January 20, 2011

Bulan Bintang Steambaot

Ok semalam saya makan ni...steamboat yang dijual dr dlm van yg dah dimodifiy kat tepi jalan kat depan econsave jalan reko sentral

Malam sebelum tuh pun dh makan tapi itu yg biasa2 kita makan je but yg ini sempat saya tgk kat van dia tulis Bulan Bintang punya steamboat ni ada kelainan sket.

Haaaa tgk mcm kat atas tu, dia punya sos pencicah tu special sket. Dia ada 6 jenis perasa satu yg standard punya lepas tu ada yg perasa mcm ala2 BBQ sket. Yang ke-3 ada perasa yg ala2 masam2 manis, ada jugak pencicah yang dibuat dr kacang tanah yg mcm ala2 kuah pecal tu n yg ke-5 plak dia ada rasa mcm herba2 sket pastu yg lagi satu sup jernih macam biasa tu je...huhu

Serius lah ini kali pertama saya makan steamboat tepi jalan pastu sedap plak rasanya...:)

Lepas ni leh try lagi lah nampak gayanya...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

Kaseh said...

wahhh...yummy..yg dkt sg ramal tu dah try? tu pun sodappp...ada sotong lagii... lapor lak rasa haishh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!