Header

Monday, January 31, 2011

Dah la gedik Demanding plak tu

Agak2 uols sapa? Hahaha

Xde nak mengata kat sesapa lah cuma mengusik usik je anak dara kecik weols ni...hehe

Nasib baik lah dia tu kecik cinonet lagi kan kalau gedik pun gedik-gedik manja je xdelah meluat sgt tgk kan...hahaha. Nak tergelak lagi ada lah

Alkisah dia yg happy dpt new shoes. Dia pilih sendrik cuma bonda pilih size n kaler je.

Serius dia pilih sendrik dari satu ke satu dia pilih. Sgt teliti.

Bonda sedikit jeles coz plannya bonda yg nak beli kasut baru for ride 2-3 hr lagi sekali dia plak yg dpt. (**But now bonda pun dh dpt dah...xjeles lg dah...hahaha)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

tak padan ngan tecik ni haaa...

masviona said...

Kaseh,
tuler dia....gediks....ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!