Header

Wednesday, January 19, 2011

Hari nih saya ada Gym

Haiii Celamat Pagi Cemua! Ngeeee =). Hari ni Avin happy..hehehe

Nak tau tak pasai apa, kalau nak tau tanya bonda avin eh

Ok uols ...morning peeps...hai uols semua!

Ok2 meh saya cerita kat uols semua eh pasai apa avin damia happy n teruja rini eh.

Every Wednesday morning kat skool avin damia ada gym session sbb tu lah dia happy.

Pagi tadi w/pun agak susah nk wacky2 bila bonda n walid kejut but bila weols ckp rini avin ada gym dia terus cargas bangun bukak baju nak gi mandi lepas dah mandi sebok2 tanya mana track suite dia...hiksss

Dia ckp...." bonda rini kita ada gym kan nak eksersais avin nak main hula hup"

Hehe...nk tergelak bonda n walid dia dgr dia ckp gitu...hehe.

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

Kaseh said...

alahaiii gerams jek tgk dia sengeh tuh...

masviona said...

kaseh,
asal org ckp nk amik gambar je mesti dia nak smile mcm tuh tau....hahaha

::ienafazlyna:: said...

muke girang..hehhee

Softtouch [Hanim] said...

alolo..comelnya dia....buat sengeh...

masviona said...

ienafazlyna,
mmg sgt girang dlm kete masa otw mulut tak leh dok dendiam....potpetpotpet je dia....happy lah tuh...hehehe

hanim,
hehehe...sengih yg sedikit hover disitu....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!