Header

Thursday, January 27, 2011

I'm craving .....

Dengan roti paratha ni n alhamdulillah dah selamat 3 bjk ni masuk dalam perut.

Adalah dlm 5-6 cubit masuk ke perut avin damia yg lain semua masih perut saya...lapa siottt

Malam ni makan berdua lagi, walid avin damia otw balik from utagha. Malam ni lepas ler rindu dendam avin kat walid dia...huhu


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

6 Comments Uols:

Kaseh said...

sikit je avin mamam..dia demam lagi eh mas...

masviona said...

Kaseh,
avin makan kaya n butter toast tuh banyak n ayam tuh dia je makan....heheh coz mas mmg tak suke sgt ayam part tuh

♥ p a A n i ♥ said...

blogwalking! :)

Ada Dalina said...

hehe..bonda pon leh lps rindu jugak...ahakss...

danishahumaira said...

bonda kut yg lebih hahhhaha

masviona said...

Ada,
bonda nak gak but kasi peluang anak dulu lah....hehehe

***Ada, dh ok ke yg tuh???

Danishahumaira,
hehehe....no comment..ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!