Header

Saturday, January 29, 2011

IMG-20110129-00223.jpg

Arini avin makan nasi lemak ngn bihun goreng.
Dua dua dia pow from walid and bonda.
Lately dia sgt berselera! Maybe sebab supplement vitamin2 yg weols minta dia makan tiap hari kot.
Dan avin juga dah x perlu diikat dipaksa-paksa kalau nak makan ubat, dia sendiri volunteer.

Syabbashhhh betteeee!

Mulut dia pun, macam Sarimah Bertih Jagung!

Semalam aku kene sound-sound manja dengan dia..

Kisahnya, time aku baru sampai kat umah, tengok kat living hall tu bersepah-sepah dengan pensil.

"Avin, napa dah main tulis-tulis avin tak simpan pensil ni semua?"

"Alid ni.. Ni bukan pensil lah! Ni untuk makan-makan tu..!"

"Oooo... Ye eh? Chopstick la ni ek? Walid ingatkan pensil"

"Ye lah alid. Ni untuk makan-makan tu, ni bukan pensil naa walid. Walid silap ek?"

"Mmm ye.. Walid silap tengok. Sorry"

"Ok"

"Alah tak kisah la pensil ke chopstick ke, yang penting jangan sepah-sepah boleh tak avin?"

Lalu Avin tersengih-sengih sambil kemas chopstick tu..

Adakah sengih dia tu nak sindir aku?

Ngeeeee~

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!