Header

Tuesday, January 25, 2011

JerkahSerakah sudah bersedia

Haa... Tuuu diaaa aaiiihh.
Moto tu dah ready dah tu! Saddle bag yang lama tu pun udah di pasang semula. Tapi pasang sebelah saja ehehehe harap-harap xterputus di tengah jalan plak nanti.

Fuh, tapi ni bersiap untuk aktiviti apa pulak ni?
Haaaa.. Sebenarnya aku n viona dalam masa tak sampai 10 hari saje lagi akan berkonvoi ke bahagian utara semenanjung bersama-sama dengan rakan-rakan dari www.Choppersgarage.tk

Merupakan 1st long distance ride buat Masviona. Hehehe harap-harap dia tak sakit pinggang nanti. Tapi takpe, rasanya dia akan ilang sakit pinggang tu bila tiba ke destinasi tu nanti ;)

Motor dah servis, brek dah tukar, tayar pun dah tukar, spark plug dah tukar, rantai n sprocket pun dah tukar. So rasanya si JerkahSerakah memang dah ready.

Now part yang paling penting, menyiapkan dan menguatkan mental dan fizikal weols ;)

Jom konvoi!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Ada Dalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..besttttttttttttt gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!