Header

Sunday, January 09, 2011

Jom Layan Nasi Ulam Cikgu

Weols kalau balik kelantan mmg akan layan makan kat sini sejak dr dulu.

Restoran Nasi Ulam Cikgu nama kedainya. Restoran ni betul2 kat dlm perkarangan Muzium Kraftangan kat KB tuh.

Makan nasi panas2 ngan aneka pilihan lauk pauk yang sgt sedap serta pelbagai ulam ulaman yang sangat fresh dan banyak. Petai, jering, kerdas kacang botol, kacang panjang, baby cucumber apa lagi just bayangkan semua pun ada tersedia depan mata....** haha ok yg ini abaikan kerana sedikit kehoveran ye..m:ahah

Budu, sambal belacan, tempoyak, air asam, pencicah mcm2 lah uols semua pun ada. Macam2 ada

Kalau dtg sini nasi kalau tak menambah mmg tak sah la...burrpppp alhamdulillah kenyang syukur Ya Allah...sesungguhnya kami bersyukur diatas semua nikmatmu.

Jadi buat kawan2 jika terliur n teringin sama silalah buat terjahan ke restoran ni dengan pesana tak perlu lah mention nama saya or uols readers mv.com coz tak de apa2 kelebihan or privilege pun yg akan diberikan coz saya xde JV pun kan owner nih dan juga dia pun tak kenal saya...hahaha

Tapi kalau rezeki uols baik, uols mungkin dpt bertemu dengan mungkin Tengku Fariz serta kaun kerabatnya atau mungkin jugak sahabatnya ataupun paling kurang bodyguardnya coz weols selalu sangat terserempak dan dgr ceritanya tengku fariz mmg suka makan kat sini pun...:)

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

tengku fariz tu sapa eik mas? kaseh fail bab2 kerabat2 diraja ni..

Ada Dalina said...

x banjir heh sana? plan nk jln2 klate raya cina nih....

shaliza said...

meme soho nasi ule cikgu ni....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!