Header

Thursday, January 06, 2011

Laksa Kelantan

Semalam dinner makan ni....sedap! Dah lama tak pekena laksa ke laksam kelantan kan

Saya bukanlah pencinta laksa ni tapi sesekali layan sedap gak.

Boleh la buat hilang kempunan kan tapi rasa dia tetap tak sama macam yang kat kampung punya? Adussss why eh??? Kenapa kenapa n mengapakah???

Tapi syukur lah at least leh gak makan kan....if sesapa org pantai timur yang sama mcm saya kempunan nak makan lakso or laksey ni kalau dok area bangi or kajang leh try cari kat restoran Belauk seksyen 7 bandar baru bangi.


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

Kaseh said...

laksam mmg fav kaseh tapi kan menggemukkan tak? huhu..den tongah diet nih..ahaks..

masviona said...

Kaseh,
ye eh....ermmm rasanya gemuk gak kot coz santan....huhuhu tapi ada lada hitam so balance sket lah....hahaha

edrina said...

alamak sedapnya..nyum nyum nyum

niza said...

dia serupa jek kan cam laksa tganu....siap ader belacan kecik2...klu lupa nak penyek belacan tu...hambikkk...tergigit....hihihihi...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!