Header

Sunday, January 09, 2011

Layan AJL25 Bersama2 Coconut

Perrghhh pembukaan AJL25 sangat mantopppp...Dimulai oleh Fransisca Peter, Nash n kemudian M Nasir.

Announced je M Nasir prebetsabu dah tersentak...mesti best ni...wahhh! Hehe

Tapi suara diorg mmg mantop lah kalau tak xkan jadi juara AJL kan before ni....hehe

Actually weols otw back dari my hometown ni so benti for dinner sat sbb tu leh layan AJL ni so lps ni dgr hotfm jelah...hiksss

Mula2 masuk kedai ni td terus nampak kelapa muda ni kan terus lah order je xkira mlm ke siang, ahkak if nmpk kelapa mmg pantang jupe mesti nak kena minum gak...my favvy nih

Ok nk makan n layan AJL25 sat...bubbye


Eh doakan weols selamat smpai rumah eh dlm beberapa jam lagi ni now weols kat Raub dah....:) xoxo!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

TuYa said...

semoga selamat sampai..

Kaseh said...

moga selamat sampai...amin..

Ada Dalina said...

i pon fav air kelapak jugak....best kan?

lily lotus said...

terang bijik mata memalam layan air kelapa :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!