Header

Thursday, January 06, 2011

LIVE: With Anuar Zain Di KLPac!

Ngeehehehehe.. Ahad lepas weols dah ada sini. Layan Aizat dan Zainal Abidin sempena Acoustic Night.

Ini malam Team Masviona.com ada lagi di KLPac untuk persembahan akustik Adibah Noryg super comel and the so full of charisma Atilia!

Now baru masuk kat auditorium menunggu show jangka start 830pm ni.

Tu gambar seat yang dah di reserve untuk geng2 mak si Atilia ni, Salamiah Hassan dan juga untuk geng Anuar Zain.

Alamak Anuar Zain datang lah! I used to admire his long n beatiful hair!

Ekkekekekkekeke..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

Oohhh.. And Yasmin Hani in d house.. Alallallala comey

Kikiki

prebetsabu said...

Dan ning baizura, klubkidkl, salamiah hasan, err siapa tu lg ek.. Ada lg tp xigt nama hahhaa bole?

farhan asyraf said...

waaaaaaaa. syoknyaa dapat tengok anuar zain.. jelous -.-

Kaseh said...

OMG!! ANUAR ZAIN?? sgt kejelesannnnn.. korang harus kirimkan salam den..tak kiraaa...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!