Header

Tuesday, January 04, 2011

Live: Jem kt Bulatan Seksyen 4

Adussss patutnya jam 8pm ni ada appointment ngan spa nk wat whole body massage kan tapi tgk lah until now still stuck kat jalanan lagi walaupun jaraknya tak lah jauh mana lebih kurang 3km je pun lagi tapi saya dah stuck kat bulatan seksyen 4, bangi ni dah hampir 40mnt dah kot...adussss duh duh duh...**sakit montottt ahkak tau!!


Xtau lah psl apa jem teruk sgt kat sini ni, xkan sbb hujan kot rasanya mesti ada eksiden ni...adoyaiii

Tak pasal2 saya kena call spa tuh balik inform lewat sket...adoyaiii. Kalau jalan kaki ni dah tentu2 dah sampai dah ni saya rasa...huhu sabar jelah

Ada sapa2 tau tak, apa yg menyebabkan jln jem sgt2 ni ek??

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Gina said...

rindunya dengan jalan-jalan jem di KL

masviona said...

gina,
hehehe...time AA buat promo balik lah mesia....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!