Header

Saturday, January 08, 2011

Live: Kuih Muih Di Pagi Sabtu

Salam dari kejauhan buat uols semua...salam di hari minggu n cuti....kejuahan kerana team masviona.com berada di kampung halaman tercinta sekarang ni

Before sampai pagi tadi call my mum dulu tanya ada berapa orang kat rumah coz nak beli breakfast coz ingtkan mana tau sedara mara sepupu sepapat dari perak or KL ada yang bermalam kat rumah kan

Sekali my mum bitau, my ayah dah belikan breakfast so kalau nk buat tambah2 beli je kuih muih coz so lepas dah tanya sapa yang ada saya pun beli jelah kuih2 ni

Sgt heaven beli kuih muih kat sini sbb rege sangat murah...:)

Yang saya dapat ni dengan rege rm5 jer tau....leh la saya makan kuih muih yang dah lama saya tak jupe...bestnye

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

Kaseh said...

selamat beristirihat di kampung buat mas n family...enjoy ok..kem salam org kampung..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!