Header

Tuesday, January 04, 2011

Maka gugurlah ia menyembah bumi

Boring dah kot? Lagi pun dah mula rasa rimas.. Leceh pulak bila kene selalu ikat kalau tak karang dia jadi serabai lah pulak.

Lagipun rasanya dah macam di set sebagai piawai, once rambut dah mula lebih dr tengkuk and cicah bahu, rasanya tu je la limit rambut aku yang paling panjang yang aku and viona leh cope. Lebih dari tu, dah tak selesa pulak. Panas pun ye gak.

Makanya semalam lepas balik kerja terus weols singgah mamak mau gunting.

Aku pun punya lah feel layan mamak tu potong rambut aku pakai mesin ketam tu. Siap pejam-pejam mata lagi ko!

Sekali viona sound "mak aiii pendeknye"

Terus aku buka mata. Aduhhlah mamak! Napa ko potong camni.. Aku nak potong slope.. Ni pendek papah tepi takde slope pun.

:(

Tapi semuanya sudah terlambat. Rambut dah dipotong.

Pasrah je la kekekee

Takpe.. Eventually rambut akan panjang semula ;)

*thinking nak buat rambut cacak duri macam last year lah.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

halo brader.,.kasi reveal la ur new look..haha.. nak gak tgk pendek mana sampai terkejut mas tu..

prebetsabu said...

ehehhe ello sista! mau tgk ini ramut baru kalu, kene tengok face to face hahaha

takmo publish takmo publish wakakkakaka

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!