Header

Sunday, January 16, 2011

Misi mencari aksesori si Obor

Sangat menjeles dengan casing blackberry torch flat black yang viona guna.

Casing yang tu di beli kat sunway. Masa tu ada black ni, white n purple. Dah berkenan ngn purple tapi ada orang lain sambar dulu :(

Aku pulak memang berkenan ngn yang flat black ni. Tapi oleh kerana viona still xdpt cari casing yang dia paling berkenan, so aku pun bagi la viona pakai casing flat black tu dulu.

Tapi now dah hampir 2 weeks weols menjalankan misi mencari casing yang berkenan di hati viona, dan tentunya preferences dia is green color. Ada jupe yang green tapi tu casing yg nipis tu x cantik plak plus green dia tu terang sgt Florence plak.

Seluruh sunway pyramid dan juga midvalley weols dah terjah sepanjang 2minggu ni tapi x jumpa casing torch yang comey2..

So anybody yang terjumpa memana kedai henpon yang jual casing utk torch yang lebih kurang sama mcm gambar tu tapi kaler ijau, do let us know ye! Thanks!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

5 Comments Uols:

izan72 said...

hai PS..akak pun guna torch gak...aksesori beli kat online..byk choice..cuba pergi kat web ni:http://blackberryhousing.blogspot.com. rambang mata ci viona nak memilihnya...mcm2 ada.

prebetsabu said...

Thanks kak izan for d fast reply!

Weols ni when it comes to international shipping n shopping online, weols mcm katak bawah tempurung skit ekkeke

Kalau online shopping dlm negara boleh lagi wakakak..

Tapi klu akak pernah deal ngn web tu, so rasanya takkan ada mslh la kan? Delivery time cmna and shipping cost campur harga produk rasanya berbaloi tak?

Utk casing flat black yg weols beli ats tu rege murah je n kualiti dia ok.. Tak nipis n tak keras kekung so takdelah body asal torch ni mudah calar time nak buka n psg ;)

Anyway, cdgn akak tu 1 option yg bagus, nnti weols terjah! Thanks!

prebetsabu said...

Aiyak... Dah tgk web tu.. Oooo malaysia punya! Caiyok2... Now tgh tgk pilihan utk torch!

Thanks!

izan72 said...

kalau takut nak suruh dia hantar guna pos ..boleh gi kedai dia..tak salah dia ada kedai kat bangsar...he..he..akak beli kat mudah.com (maklumlah surirumah takde pulus..).sarung nya dan car charger...okla housing yg ada sleep katanya tukan..rega campur pos ekspres dlm 32..hari ni transfer,hari ni juga dia pos esok dah dpt.....tp kalau yg tak bleh guna pos ekspress..dia hantar ikut pos laju..dia caj 6 utk pos laju...

Mr Hazizul said...

Naz,
Lu gi tgk kat Plaza Low Yat lah !
Byk aksesori BB kat sana... Skarang ni 2 tkt (G & 1)diperuntukkan utk handphone, 3 tkt (2,3 & 4)utk IT...
Lu nak berniaga pun boleh sb ada kedai utk pemborong !!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!