Header

Friday, January 14, 2011

MV n Futsal

Sehari dua nih kat opis saya dok sebok pasal futsal.....mmg glemer lah word futsal nih sehari dua nih...huhuhu. Tetiba jer saya rasa macam nak imbas kembali lah plak kenangan diri sendiri ngan futsal nih.

lepas habis trening...:).....saat² yg menggembirakan...time muda² belia....skrang pun muda gak lagi....ahaksss

Dulu hampir 5 tahun lepas dalam tahun 2006, saya agak aktif lah jugak main futsal nih siap ada team futsal sendrik lagi . Jaja n Adda ingat lagi pasal FUTSALISTIC tak???? (saje je nak tulis nih padahal jaja yg dah jauh kat Mrlbourne tuh tak baca pun mv.com nih n adda lah maybe bz ngan anak²). Bukan takat main biasa² jer selalu jugak ler masuk tourniey.....siap menang lagi uols. Siap dapat sijil lagi uols...ingat senang ke nak dapat sijil mijil nih semua hehehe....tapi tuh dulu lah now badan dah berlemak sana sini dah sendi pun dah longgar sana sini gak....hahaha ***perasan lah tuh konon dulu tak de lemak....huhuhu

Masa tuh Avin Damia xde lagi so prebetsabu jerlah yang jadi peneman setia kat luar gelanggang....hahaha n jugak jadi tukang penaik semangat....hiksss.

So now saya nak mengimbas kembali kenangan² lama masa bersama² futsalistic sesambil nak ambil feel untuk turun padang buat kali pertamanya selepas hampir 5 tahun kaki nih tak sepak bola futsal.....ok u go girl....u go mv...hiksss

  1. lalala
  2. Best best masuk tourniey n dapat hamper lagi....walaupun bukan juara kan....hahaha
  3. lalala  layan jelah malas plak nak explain...hahaha
  4. goFutsal ok dulu saya jugak keeper ok...masa nih khairul fahmi che mat pun tak glemer lagi nih...lol
  5. last² dapat kat kuning jugak  ini lah yg menyebabkan saya stop sampai lah ke hari ini..permulaan dia lah nih
Akhir kata kalau malam nih saya pancit maknanya saya dah tua lah tuh dah tak larat dah nak main futsal lagi....lagipun tak sempat nak warm up n berangan jadi fazura mcm dlm gol n gincu kottt malam tadi....lelap awal giler kot....hahaha


Author's note: Majulah sukan untuk negara n chayok chaiyok MV!!!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

te dia..mv bersama futsal..teringin gak nak men futsal.. tapi takut ngan kaseh2 masuk lam goal tu nati.. lalala

masviona said...

Kaseh,
hehehe....kaseh nih lawak lah....xkan kot masuk dlm goal skali...lol

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!