Header

Sunday, January 02, 2011

Parisian Girl n Bubblegummers

Sapa tu?

Parisian girl lah sangat kan....ahaksss

Actually baju je yg made in paris...haha

Ini baju yg walid dia masa walid dia buat europe tour ritu...tp baru first time kasi dia pkai coz ada sedikit besar la

Ini pun besar gak la sket but pepandai lah adjust kan...hehe. Kasi lipat lengan baju n tuck in dlm skirt ropol2 dia tu...nmpk lah stylo sket...hiksss

N kasut bubble gummers ni plak beli masa raya puasa ritu...bln 9 kan mmg plan nk beli besar sket tapi xdelah besar smpai dia xleh nak pkai tp dah suratan nasib size xde yg plng dekat ngan dia size 6 ni.

Memula plan xnak beli la tp dia dah menangis nak kan jugak coz bawak dia skali kan so ritu dah penat n lapa (puasa kan) so layankan ajelah...ini pun first time gak dia pkai.

Ini semua jadi sbb tadi masa nak pilihkan baju utk dia kan dia sebok selongkar wardrobe dia sama so nampak ler baju n kasut yg bonda sorok kan kat dia ni...hehe

Bonda sorok coz dia tak leh pkai lagi klu tak sorok every day mesti dia mintak nak pkai punya...hahaha

Ini budak bukan leh nampak baju cantik2 sket...ahaksss


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha ha...
gegirl mmg camtu
asyik nak melawa jer..

zana pun rajin belikan baju yg besar sikit utk anak dara tu
boleh pakai lama2 sikit...

masviona said...

zanna,
tulah kan...mmg gegirl semua mcm agaknye kan..:)

xsaba kan tunggu depa besar....nnti leh sama² share tips berfesyen ngan kita....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!