Header

Monday, January 31, 2011

QUICK POST:Asb with cimb

Eh why eh sistem asnb di cimb bank selalu down?

Maybe nasib aku kot timing x ngam, but banyak kali aku p cimb utk urusan asb selalu down.

Terus p bank lain, ok plak.

Aikkkk hmmmm...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

SiSagaPutih said...

sebab ramai sgt kot guna. lol
aritu gi cimb buat transaksi asb ok je, selalu wat online je kat cimbclicks

viruspadu said...

pegi mebeng senang sikit :p

prebetsabu said...

sagaputihygehsemdancute ;) tula.. kebetulan kot byk kali nak wat trxn kat cimb, down memanjang... aku mmg pakai cimbclicks utk belian unit, tapi jualan, kene go thru kaunter jugek ;)

vp, tadi terus singgah rhb dan dan tu siap segalanya :)

SiSagaPutih said...

wah, bodek ye? haha owh nak menjual unit ke? hehe tak tau igt nak beli jek

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!