Header

Tuesday, January 11, 2011

QUICKPOST - Tips asas untuk memberanakkan duit

lately sehari dua ni weols tak sempat langsung nak peduli kat blog, fb maupun twitter.

Innalillah dan Alfatihah buat Chik (Atuk) Masviona kita yang telah mnghembuskan nafas yang terakhir 10 Januari 2011 yang lepas.

Kebetulan aku ada keje di Kelantan jumaat lepas, so sempat lah melawatChik wat kali terakhir semasa beliau sedang sakit. Tak sangka pula time aku dah bertolak balik ke KL, dah sampai ke Gombak dah pun tengah malam tu tetiba dapat perkhabaran yang Chik dah menghembuskan nafasnya yang terakhir. maka bergegas lah pulak weols balik ke rumah, amik baju n apa yang patut dan bertolak semula menuju ke kampung.

So badan weols ni dah tak betul dah ni.. letih.

Sementara tu kita tinggalkan kat blog ni dengan beberapa tips untuk pelaburan yang bijak:-
1. KEPELBAGAIAN – DIVERSIFICATION
2. PEMILIHAN DANA YANG WAJAR – PROPER SELECTIONS OF FUNDS.
3. PENGAWASAN YANG BERTERUSAN OLEH PERUNDING – CONSTANT MONITORING.

;)

So sementara weols mencarri balik momentum

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

takziah utk Mas sekeluarga... moga arwah atuk ditempatkan dikalangan org beriman..alfatihah..

u all get some rest okay.. tak sabar nak tunggu entry pasal great investment nih...

zino said...

al fatihah..

Mama Hanim said...

Takziah.. Al-Fatihah utk arwah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!