Header

Thursday, January 27, 2011

Taste Restaurant

First time try makan kat sini. Restoran nmpk sangat ekslusif.

Masa weols masuk tuh xde sorang pun customer kat dalam tu even masa weols balik pun xde pun customer lain

Rasanya kat mesia nih if nak jalankan bisnes kedai makan xleh kot buat kedai makan kita tuh nampak terlalu mewah n ekslusif even rege makanan tidak lah terlalu mahal tp mungkin sbb budaya kat malaysia nih agak lain sedikit kan.

Orang2 mesia ni suka makan kat kedai makan yg nampak meriah ramai org n penuh sesak2...huhu

Macam kedai ni siap ada pintu kaca bertutup coz ada aircond kan so kurang mendapat sambutan gitu but for me kedai ni oklah xdelah mahal sgt n makanan pun not bad

Staff diorg pun friendly jugak tp mgkn jugak coz weols je customer yg ada kan...hahaha

Tp usaha owner rest ni sgt bagus coz kat atas rest ni plak ada kedai jual aksesori rumah taste of home. N lg satu yg patut dipuji kedai ni sgt pentingkan kebersihan...sgt bersih kat dapur pun sama coz masa gi toilet sy sempat jengok dapur dia sat...hehe



Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

adakah avin memakai baju kurung? waaa tak puas tgk la...mas amek gambo dia pakai baju kurung full bleh?

masviona said...

Kaseh,
ye avin pakai baju kurung...hehehe.
Dia before this mmg tak suke pakai baju kurung coz dia kata panas n mcm2 alasan lagi tp lps dipsiko oleh bonda dia alhamdulillah nak plak dia....hiksss

nnti mas pose kat sini eh kaseh insyaallah if ada masa terluang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!