Header

Friday, January 21, 2011

Tattoo n Face Painting

Ok pengakuan ikhlas dari saya......ye uols saya ada tattoo lalalala.....ikhlas lah sangat kan tapi bukan yang permanent punya lah kan...ofkoz...itu sudah tentu dah tuh tattoo tuh kan haram buat kita muslim nih kan....hiksss

Tapi kalau macam nih kira halal lah kan.....ini memain punya sesuka je....have fun gitu utk budak² kengkononnya tapi kan tak sangka plak sambutan luar biasa hangat sampaikan mak² budak ngan pak² budak pun dok beria sama....hiksss

see banyak² kaunter (cehhh kaunter tuh....tp betullah dah tuh ada meja kecik situ satu n then ada plak tukang yg jaga kan....leh la panggil kaunter kan....hiksss) kat umah mama kat pj tuh smlm kaunter nih lah yg paling mendapat sambutan...kalah meja hidangan tau!...hikss

see! kekanak yg semangat nak buat face painting n n mak budak yg cover² malu buat kat anak² dulu lah....hiksss
Ini kejadian masa besday party nephew semalam.....AFZA NURINA yang ke-10 tahun. Dah besar dah kak long eh....hiksss...dah jadi anak dara dah pun.

ok syabas utk tukang pembuat tattoo kat tangan ahkak....Aiman

lihat!!! cantik kan....bunga ros lagi tuh uols
Tattoo nih senang je nak buat, gunting memana corak yg kita nak lekatkan kat mana tempat yang kita nak pastu basahkan ngan air then dia terus melekat kat kulit kita. Easy jelah.
Ritu ada beli gak masa besday party Avin Damia yang buat kat dewan Seksyen 7 tuh but terlupa plak nak kasi can bebudak nih pkai coz dah pack dah schedule kan....hiksss

ini antara muka kekanak yg happy n excited nak pakai tattoo nih...hiksss

Tokey aka big bos pelekat tattoo peninggg coz dikerumi oleh kekanak ribena yang nak buat tattoo.....permintaan sgt menggalakn melebihi pengeluaran....cehhhhhhh ayat ekonomi plak dah terkeluar nih!

ok ini saya yg memujuk anak dara untuk pakaikan tattoo

dia punyalah takut ingt org nak inject dia lah tuh....ahakssss

cantik kan design dia....ceria!

ada gak apply kat muka tp time nih party dah habis dah saje je gatal² nak apply jugak coz td sogan nak pakai masa ramai² tuh kan...hiksss

Ini bapak budak yang hover dia antara yg terawal buat face painting nih dikalangan org² tua lah....hikssss

ini salah satu drp cake.....semua ada 3 cake.....meriah cake semalam...=)

bebudak yang seronok layan games

ini pengelola games yg ditempat khas....muka assistant dia tak nampak plak dah



 

ok ini besday present drp aunty mas, pak teh n avin damia...=).....dia punya function 3 in 1...hope kak long suka
Lepas party nih terus balik umah tapi sebelum tuh sempat larik ke The gardens sat semata² nak g Robinsons. Nasib baik lah umah mama ngan The gardens sekangkang kera je....:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!