Header

Monday, January 17, 2011

Teppanyaki n Nasi Kerabu

Dedua nih actually saya punya favvy food. Nasi kerabu n salmon teppanyaki mmg sgt2 menjadi kesukaan saya tp hari ni layan tekak over the sea sket la

Saya makan teppanyaki n prebetsabu lak layan nasi kerabu nih.

Malam nih weols ada dating sebenarnya...berdua sahaja ahaksss leh berpelukkan2 kan dan jalan berpimpin tangan tanpa ada yg menjeles...hiksss

Sapa lagi uols si kuat penjeles skrang ni, anak dara weols lah...huhu. Kalau tak kena hangin dia leh meraung dandan tu jugak.

Sejak ada anak nih susah weols nk berdating berduaan kalau tak dulu hari2 dating...ahaksss. Kalau tak jupe sehari bagaikan sebulan...sebulan bagaikan setahun...ngeeee! Tp sejak ada avin damia dah berubah dah la...tetambah maid pun dah xde ni kan lagilah susah....tp xpe weols redha!

Tadi sebenarnya saya terkejut jugak tetiba je prebetsabu order nasi kerabu selalunya dia kurenggg sket. Ingat tadi nak pow nasi kerabu dia tp sebab perut dah sendat makan teppanyaki nih dah xleh terima dah nasi kerabu lagi tp alhamdulillah dia makan nasi kerabu tuh pun sampai licin. Sedap lah tu...hiksss

Ok dah weols nk dating sat eh...jgn mareeee!!! Xoxo!


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

1 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!