Header

Friday, January 14, 2011

Tetiba Jer Berdarah

Seriau kan nampak darah tuh....huhu

Telinga avin damia berdarah, tetiba jer dia panggil saya n cakap dia punya ear berdarah

Saya suspect dia g garu2 n kutis bekas luka yang sebelum ni itu yang bila kulit dia terkopek terus luka tu berdarah kan tapi walid dia plak dok kalut pikir telinga anak dara dia kena gigit pacat coz masa kejadian ni kat kampung masa weols balik kg ziarah atuk yang meninggal ritu kan...***huhu apa lah walid dia ni tak logik langsung...haha

Tapi avin damia selamba je xde merengek2 nangis or takut langsung...dia takut masa memula tu jelah masa nampak darah tu lepas tu ok je dia lepas saya dah lap darah tu...huhu

Tapi now baru terbukti yang penyebab tu adalah sebab tangan anak dara tuh xleh dok dia suke menggaru2...huhu **not good lah avin ni


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

Ada Dalina said...

fuhhh, suspen jerkk....

farhan asyraf said...

haha. ingat ada binatang apa apa gigit telinga dia, hehehe

masviona said...

Ada,
huhuhu....akk lagi suspen masa mula2 tgk tuh ada ooiii

farhan,
klu ada agaknye dah lama dia meraung...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!