Header

Friday, January 21, 2011

Tutti Frutti Bandar Baru Bangi is now officially open!

Maka dengan itu terubatlah mengidam si Masviona kita itu!

Dia dari hari ke sehari dok tertanya-tanya bila lah gamaknya tutti frutti kat bandar baru bangi ni nak siap renovate sekaligus memulakan operasinya.

Kini dia tidak perlu tunggu lagi kerana tutti frutti ni dah mula operasi!

Maka tanpa berlengah lagi, weols Team Masviona.com pun terus menerjah!

Nyum nyum nyum!

"Takpe Avin, kali ni kita boleh makan aiskrim ni" berkata walid kepada Avin

"Avin walid ngn Bonda kene makan sikiiiiit je aiskrim tau!" Balas si cerdik pintar.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

avin bak auntie kaseh sikittt....

::ienafazlyna:: said...

kat mane lokasi Tutty fruity nie?

masviona said...

kaseh,
aunty kaseh if nak leh lah set dating² ngan bonda kat sini nnti avin kaseh lah yg avin punya nih kita share nak....hiksss

ienafazlyna,
tutti frutti nih kat seri bangi, seksyen 8, bangi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!