Header

Wednesday, February 02, 2011

Avin Mengaji Alif Baa Taa

Hi uols!

Maybe ramai yang dah start bercuti kan rini. Weols pun dah start cuti patutnya from monday lg but ada some work yg harus dibuat n memandangkan saya pun masih kat rumah lagi so better settle keje dulu so that barulah leh start bercuti ngan senang hatinya.....:)

Jadi before start bercuti nih weols akan upload video youtube Avin Damia buat tatapan readers mv.com sekalian sebagai pengubat winduuuu kan...hehehe dlm 2-3 hari nih kot weols susah nak update apa² kat sini ke kan so uols leh layan video nih pepuas....hehehe

Ok sedikit info psl video nih, actually masa memula recording tuh avin damia tak prasan yg bonda tengah record dia ngaji ngan walid dia tuh...hehehe.

tapi before tuh abaikan keadaan bilik weols yg bersepah coz that day weols tgh dlm proses rearrange furniture kat dlm tuh so agak berserabut lah (mmg serabut pun) sebenarnya weols stop kejap untuk solat maghrib je time tuh tapi dek kerana avin damia request nak mengaji muqaddam so weols layan jelah kan....hehehe






Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Nastradamus said...

hehe...tomey nyer avin skrg ni..

Kaseh said...

alahaiiii baru dapat tgkkkkk....sukaaa sgt.,.bijakk avin..pastu goyang2 tu yg tak tahan tuh..heheh

rasp said...

cerdiknya dia sis...
nak tergelak pun ada tgk dia ...
kids baya2 nie mmg tak reti dok diam kan...
asalkan dia minat belajar ok lah kan sis...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!