Header

Saturday, February 26, 2011

Gediksss Sekeluarga Menggayakan Sunglass

Kami mmg gedikssss tp gedikss sekeluarga jer bukan gediksss ngan org lain pun...hehe

Selalunya bonda ngan avin je yg dpt menggayakan sunglass kan tp sekarang tidak lagi coz walid avin pun dah jupe spek itam polarized dia so yg gediks terlebih sekarang adalah walid dia lah siap soh posing mcm2 style...hahaha lawak2...siannya org yg rabunnnn ni...ahakssss. Lol lawak giler kottt

Pastu yg tambah jadi gedikss lagi coz bonda pun baru first time nk test sunglass baru heheh. Actually xdelah baru sgt dah sbln lebih beli speck Elle ni tp baru berkesempatan nk menggayakannya coz asal nak pakai lupa bawak.Dok terperap simpan dlm rumah.

Ada banyak lagi koleksi piccas tp cukupalah tepek kt sini satu ni je kan...hahaha

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

pinjam bole? ehehe

masviona said...

Syafawani,
bolehhhhh apa salahnya...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!