Header

Thursday, February 10, 2011

Hoyeh Angpow !

Kikiki ini tahun xde attend open house member chinese sempena cny sbb weols kan kuar ride, so xdpt lah angpow (perasan walhal dah tua bangka mana dpt angpow.. Angpow utk ahmoi ngn lengchai je)

Kitorang datang ke McD ni pun atas request Avin nak makan McD. Oohh avin x sehat dia muntah dalam Madam A tadi lps tu terus request kata

" habis terkeluar semua nasi dalam muntah so avin nak makan McD"

Ahhahaha

Lagipun aku tingin plak nak melahap double prosperity ;)

Baru tau rupanya McD ada bg angpow.. Hoyeh dpt pie n kopi free next order!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

MamaBatrice said...

ha haha...hari tu makan mcd pun dpt angpow gark..ingat kot dia isi cash dlm sampul tu..rupanya voucher...
dpt apple pie ngan nugget free for next order...tak guna pun lagi

zino said...

zino selalu ke mekdi tak dapat angpau pun hehe

Lina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
prebetsabu said...

Azlina, thanks for ur invitation. will discss with our Mv.com's CEO, Masviona for further action. Ur comment hv been deleted.

Noted with thanks

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!