Header

Monday, February 14, 2011

New Speck for Her

Selalu beli speck untuk prebetsabu je kan...asal kuar teknology baru je nak try nak test...biasalah prebetsabu kan...hahaha. Ritu dah tukar lens yg transition lah apa lah kononnya nak macho lebih lah bila pkai specyg leh tukar² kaler ngan sendriknye kan....hahaah

Dah dpt transition dah utk speck dia but now dpt tau plak pasal new technology untuk sunglass.....polarized (maybe org lain dah lama tau tp prebetsabu baru tau...maklumlah dia kan xleh pkai sunglass pun orggggg....so jeles lah ngan ahkak kan....sbb tuh xpernah amik tau psl hal sunglass pun....hehehe ). Jadinya ritu alang² jenjalan kat Mines nmpk plak booth yg jual² speck murah² tuh kan terus mengedik nak menyambar...hehehe

Weols dedua tgh menyebokkan diri menerai n menggayakan speck polarized memasing kan sekali Avin damia pun xmoh ketinggalan gak...dia pun sebok sama nak menerai yg fesyen utk bebudak punya....hahahaha

Semua yg dpt dia capai dia nak test...hehehe. Sekali saya ada nampak satu spec nih kan rasa mcm cute je soh la dia test. Sekali dia terus terbekenan dah sudah xmohhh bukak uols siap request soh bayar terus...mintak duit dia nakbayar kat aunty yg jual tuh katanya...hahaha


lps tuh malu² meowmeow bilaaunty tuh puji kata cantik....ahaksss

eksen ngan speck baru...ahakss
sebok nak menyelit kat celah peha walid dia...hahaha
yg ni 'koya' mentelaah buku dgn kacamata hitam yg baru...hahaha
 
tgk  lah dia makan kat KFC request nak toys....dpt lah tumbler hijau tuh terus sangkut kat leher ok uols...hahaha
Seharian dia pakai speck dia tuh xnak pkai.Punyalah suker kan masuk dlm kete tunjuk kat dia speck mickey mouse yg lama yg beli kat midvalley terus suh simpan ckp avin xmoh yg itu nak yg ini....hahaha. Padahal spek mickey tuh rm50 hengget klu tak silap yg baru nih rm10 hengget je pun ....hahaha nasib baik lah bebudak kecik nih masih belum tau psl branded² nye jenama njuga nilai duit....kalau dia tau...hahahha....yg penting janji cantik....muahahahaha

tido pun pakai speck...hehehe

Now asal naik kete or nak g jenjalan memana je kan sure tanya mana speck dia.....muahahahaha n ada lagi satu resia speck dia tuh saya dah masuk dlm handbag saya coz xleh simpan dlm kete nanti bila dia bukak dashboard ada siap lah nak bergya ngan speck tuh siang malam.....hiksss.

 Ok ada lagi satu resia nak citer nih, masa memula dia pkai speck tuh kan dia asyik lah dok ckp...."Bonda/ Walid macam malam kan" yang bonda ngan walid dia punya lah cover perut sbb nak tergelak kan tp kena explain kat dia elok² lah.....hehehe tukang explain nih selalunya bonda lah amik part kan "Avin, mmg lah avin nmpk mcm nak malam je sbb avin pakai speck hitam, speck hitam nih dia bukan macam speck walid tau yg leh pkai siang malam!!!!"

Pastu dia angguk² paham lah nanti kalau dah lelama sket dia tanya balik pastu bonda dia explain lah lagi dia tanya lagi n ulanglah lagi tapi ada gak kadang² tuh dia tanya pastu dia jawab sendrik mcm jawapan yang bonda dia kasi tu....hehehe. Apa² lah labuuuu janji ada gak bonda dia tau yg dia dah belajar banyak benda kat situ macam proses menghafal dan mengingati.....betul tak ibu² bapa² sekalian????



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Cik Wanie said...

lawaklah si Avin nie,
tp serius mmg sgt2 cute ok,
hihihihi:)

shuker tgk dia berspek:)

Ada Dalina said...

a'ah...mmg stylooo abisss la avin....
cunzzzzzzzzzz...

masviona said...

wanie,
mmg lawak sgt lah wanie ooiii...hiksss

ada dalina,
hehehe...tenkiu aunty ada....kim salam kawan avin eh...irish n adik dia...hehehe

izan72 said...

cutenyer dia..sesuai utk dipakai sewaktu naik jerkah serakah walid dia...

prebetsabu said...

izan.. hahaha kak izan72.. mana boleh bawak dia nek itu moto.. kecik lagi kaki pun tak sampai nak duduk kat blkg.. now duduk atas tank je jenjalan keliling taman ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!