Header

Monday, February 07, 2011

PS Dip MV Drip

Hehehe...okok itu bukan yg asli ye uols yg aslinya sprti dibawah ni

"We dip you drip" hehe Baskin Robbins nye slogan lah uols hiksss. Weols ciplak je ni tp mmg betul2 salivating lah uolss...hahaha.

Tangkap leleh lah ngan flavour of the month ni...vanilla dipped strawberry kena lah ngan topping pilihan hati walnut n strawberry kan...hiksss

Layan berdua ngan prebetsabu coz anak dara g skool...hehe. Lagipun weols xmoh ajar sgt anak dara makan aiskrim nih hehe so if weols nk layan kena sorok2 lah sket...hiksss

Dah besar nanti terpulang kt dia lah masa tu dia pun mesti dh pndai pk kan (insyaallah) tp buat masa skrang biarlah dia dgr kata weols dulu...hehe

Sbnrnya bukan bdk2 je xelok layan baskin robbins ni selalu2 hahaha nnti kolestrol dlm badan pun naik badan pun bambam kan...hahaha.

Sekali sekala nak layan romantika di amour boleh lah ngan suami sendrik je pun...hahaha.

Oklah nak stop dulu nak layan suap menyuap ngan prebetsabu sat kang jeles lak dia asyik layan henpon je kan....

*dia biasalah cepat risau dh ler kat thai ritu pak cik tut tut tuh asyik dok nyakat ahkak je kejap2 ckp ahkak adik manis lah apa lah kan...haha

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

eskrem!!!!
panas2 ni cam sedap la nak makan..

lily lotus said...

sape tak sayang bini..hihihi

Kaseh said...

nak LIKE komen lily hehhee

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!