Header

Sunday, February 27, 2011

Roaming Around Mid Valley

Td lps brunch kt Bangi Kopitiam ingt nk terus balik rumah tapi anak dara plak request nk gi mall.

Masing2 xtau nak g mana last2 sampai mid valley ni jelah. Dah sampai sini anak dara request nk tengok movie plak dah, as a parents yg sporting katanya kan layan jelah tp xde plak movie yg leh bawak masuk kids n ngam ngan timing weols...adusss

Jadinya weols berlegar2 je kt sini masuk kedai tu masuk kedai ni...hahaha

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!