Header

Wednesday, February 09, 2011

sbb Ring Mickey....Avin Gedik ke?


Hehehe...kalau dah pempuan tuh pempuan jugak ye tak uols??? tak kira kecik besar kan....hahahahaha **botak kepala walid dia.....hehehe

Bonda ajak masuk kedai aksesori nak beli klip rambut n orther things lah sekali anak dara nih ternampak lak ring cute lagi miut nih utk kan. Ada plak size utk kekanak ribena nih so apa lagi terus nak mengetest tau dia....ahaksss

Dia amik sendrik yang dia nak, memula nak yg strawberry tp sbb bonda tgk yg bentuk mickey mouse nih lagi lawa pujuk dia soh pilih yg bentuk mickey nasib baik dia suke pastu dia pilih pun bentuk mickey je...hahaha.

Dia bayar terus pakai tak bukak2 sehari semalam....time mandi je dia mintak bukak coz bonda n walid psiko dia if pakai time mandi nanti rosak....hiksss **nasib baik dengar kata


Lepas tuh bermula lah episode dia menjadi datin....mungkin lebih tepat lagi anak mami kot....hahahaha

see! perhatikan jari dai tuh...hehehe


Keesokkan hari masa anta dia kat skool kan, pepagi tuh masa jupe ngan teacher dia kan turun je kete terus sound "Teacher, kita ada ringggggggg!" sambil pusing2 cincin kat jari dia....hahahaha. Show off betul lah anak dara bonda nih harap2 jgn bawak sampai ke besar dah lah....huhuhu **tp bebudak kan biasalah tu kan....hiksss, lawak dengar diorg ckp mcm tuh tau....hahaha


Anak dara nih dah lah mulut cong ceng cong ceng tak benti cakap kan sampai kadang2 kita nak soh dia stop kejap coz bonda n walid dia nak discuss....hahaha, pastu demand lebih tau kalau dia nak tuh nak jugak xkira...huhuhu....asal ada masa terluang je mintak bawakkan dia gi mall....hehehe

Ritu masa weols gi thailand tuh tinggalkan dia ngan Wan n Atuk dia kan, pastu Mak lang dia gi amik dia kan dia siap request ngan mak lang n pak lang dia soh bawak dia gi mall. Wan dia sms weols bitau...ahaksss. Demand kan....dah ler demand pastu gediks plak...ikut sapa lah ye...hahaha

avin muncung gak tp rasanya bonda dia pun sama je kot tp yg walid dia mmg xleh blahhhh muncungnye tuh....hahaha


Adakah mengikut bonda n walid dia?????? tapi weols tak gedik terover pun kottt kan....hahahaha


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

rasp said...

i suka tgk kids yg suka bergaya tau sis...
untung rasanya avin suka bergaya...
i loike....
sapphire tak suka..
dia sempoi je...

Kaseh said...

tu belum pakaikan liptik lagi.. sure muncung je molot dia nati hehe pakai rings pun dah keras je jari dia..heheh kiut...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!