Header

Tuesday, February 01, 2011

Sebai Sabay Sebai Sepai pun ada

Hehehe....uols ingt tak lagu Thai yang sgttttttttt lah glemer masa dulu2

Saya pun xtau lah camne spelling yang betul ada yg sebut sebai ada yg kata sabai kan yg ckp sepai sepai pun ada gak **prebetsabu lah tu...hahaha

Apa2 pun spelling n pronunciation dia kan uols yg penting lagi tu kan sgtlah catchy n best kan. Alaaa evergreen gitu kan...bila dgr tu rileksssss je kan...ala2 nak berjoget pun ye gak kan...hehehe

N saya pun tgh layan n amik mood gak ngan lagu ni coz sehari lagi akan menggolekkan tayar merentasi peninsular malaysia untuk ke siam ni...hehehe

First time travel wit a big different type so agak excited n mendebarkan jugak sbnrnya...doakan weols semua selamat eh uols. Thanks...xoxo

**i'm craving for mangga pulut thai n for sure everywhere n every country I go I can't miss spending my time for SPA session!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

woww!! MV mau ke siam kah? smoga slamat perjalanan pegi n balik...:)

masviona said...

mommy mimil,
yup esok gerak....thnx dear

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!