Header

Monday, February 07, 2011

Selamat Pagi ! Wehhhhh

Amacam seronok ke korang bercuti?
Semalam sure ramai yg terperangkap dalam jem hahahaha

So cuti korang apa aktiviti?
Adsa tak sesapa yang rindu kat viona kita ni? Hahaha time cuti semua tak ngadap pc kan? ;)

For us, cuti kali ni fuuh memang padat!
Weols berkonvoi motosikal chopper from kl ke hatyai ;)

Muka viona tu pun nampak sangat muka orang tak puas rehat kan?

But nasib baik lah masih bercuti hahahahahhaa jangan jeles!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah.....syoknyer berkonvoi sampai ke hatyai....
mmg tengok muka mv pun muka penat jer tu...takpe...cuti lagi kan hari nie....
zana pun cuti emergency hari nie..he he he....takde orang nak jaga Batrice coz' nenek dia gi pahang antar makcu balik...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!