Header

Tuesday, February 08, 2011

Teaser - RIDE TO HATYAI, THAILAND

Yeahh baby!!

Cuti Raya Cina aritu weols ambil kesempatan untuk ride convoy bermotosikal ke Utara!
Kita ke Hat Yat, Thailand!!

2in1 hobi dapat dilaksana - Ride moto & travel..

and terima kasih juga pada CEO mv.com kita yang sudi menyelami jiwa husband dia ni.. wehhh viona join aku wehh hardcore sorebutt ironbutt ride weh! total journey is 1250km+- ;)

so kita layan video n gambar-gambar teaser ni dulu..

dokumentari Hat Yai Masviona.com's Style bakal menjelma ;)
















Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CathJ said...

ulat sedulang???? eeee.... nak bagi puteri gunung ledang ke tu???

wah besttt nya berkonvoi.... tak hujan ke??

rasp said...

syabas to both of u...
saling faham memahami...
oooo geram je tengok udang besor2 tu..
tapi tang ulat eeee geli le plaks...

Kaseh said...

okehh ini videooo sangatttttttttttt coolllll.... giler besh dgr vroom2 dia tuh...

prebetsabu said...

cathj hahahaha puteri tu pun tak hingin ulat camni wkaakkkaa

rasp seiring dan sejalan.. ekekek.. udang tu mmg sedap.. tapi rasanya siapa yg alergic, takleh makan ayam tu pun takleh gak sebab dah rasa udang dah ayam tu dia goreng pakai minyak yang sama ekekeke

kaseh dalam video tak jelas sgt bunyi vroom pompompom moto2 ni.. kalau real life lagi pergghh ahahahahha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!