Header

Thursday, February 24, 2011

VIDEO - Hari ini Avin ada field trip!

Pagi-pagi tadi, sempat weols snap video Avin yang excited nak gi rombongan yang di organise oleh sekolah Q-Dees dia ;)

Dari seminggu lepas lagi weols dah kasi bakar semangat dia.. "field trip naik bas.. best! Gi ngan friends and teachers.. lawat muzium..lepas tu makan KFC " hahahha.. tu yang dia pun jadi semangat tu!

Nah video interview ngan dia sebelum keluar rumah awal pagi tadi.



Dan seperti biasa, otw ke school dia avin akan tido dulu dalam kereta.. dah sampai kat schol, terus gerak dia cakap "Avin Avin wake up.. tu tengok tu bas besaaarrr nak bawak avin n friends dah tunggu.. wahh green color tuuuuuu"

Terus dia bangkit and tengok kat bas tu tak berkelip-kelip hahahha


Macam tau-tau je school dia ni yang weols ni minat hijau ekekkekek
bukan bas je ijau, tapi dia punya topi utk kids semua yang join ni pun ijau.. wahhhh

hehehe.

Sebelum weols teruskan perjalanan ke opis, berbakul-bakul bahkan brlori-lori lah pesanan kat anak dara weols tu wakkakaka..

"jangan rebut-rebut.. jgn tolak-tolak.. dengar cakap teacher... kene que... makan jangan sepah-sepah... nanti kat muzium tu dengar apa teacher ajar.. kalau haus minum air ni... blablabla.."

hahahahaha.. weh makpak yang teruja jugak ni.. ikut hati mau je menyelinap masuk dalam itu bas dan folo diorang kikikiki...

*tak sabar nak tunggu petang ni nak dengar cerita from avin pengalaman dia gi travel ekekke


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

hahah kiutt..baru dapat tgk...tak sabar nak tgk dia nyer feedback..syok tak field trip tu..nati video ehh.. kaseh lak yg terangguk2 tgk si avin berckp...uwaaa..rindu dia...adehh..

masviona said...

Kaseh,
hehehe...dia nye feedback asyik dok ckp best2 je....tnya byk2 pun ckp g tgk muzium, naik bas makan kfc....hehehe conar2 pun ayat tuh gak ulangnye....ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!