Header

Thursday, February 03, 2011

Vroom vroom pomm pomm here we go!

Ini gamba siang tadi hahaha..

Itu saddle bag sudah dipasang semula.
Sebab apa? Sebab aku n viona ada ride!

Betul weh! Korang x silap baca.. Aku n viona ada ride.. Huhuhu bukan aku sorang single rider but alhamdulillah viona nak ikut jadi pillion ;)

Sebenarnya now weols dah sampai di umah Mama di PJ mau tumpangkan Avin sementara weols keluar ride malam ni.

Tapi nampak gaya mcm si avin dpt menghidu tektik weols! Sampai masa ni, dah jam 115am avin xmo tido lagi!

Adoiiiii.. Weols janji ngn geng yg lelain rv di rnr rawang jam 3am ni.. Hope by 140am avin dh tido, bole weols prepare beg2 sume mau ikat di Jerkahserakah tu then trus ke rawang ;)

Weols ride bersama brotherhood from forum www.choppersgarage.tk

Insyaallah ride ini akan disertai with +-19biji choppers ;) hoyeh hoyeh

Lokasi destinasi?

Utaraaaaa!

Lebih tepat? Menyeberang sempadan..

Err... Bikin saspen dulu!

Bye! Doakan keselamatan weols semua. Moga takde sebarang masalah ;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

rasp said...

en prebetsabu mesti extra excited sbb cik puan nak ikut sama...
enjoy urselves!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!