Header

Sunday, March 27, 2011

Air Buah Longan

Semalam celik2 mata je anak dara ni request soh saya masakkan dia nasi ngan ayam goreng katanya.

So pg2 hari lagi memasak lah bondanya coz kesian kat dia dari mlm semalam tu (dlm kol 4++) dia terjaga pastu ckp dia lapa...bonda dia soh dia sleep je...ahkak pun ngantuk dik non!

Pagi ni plak request nk air buah. Memula xpaham air buah tu apa. Pujuk dia, Bonda buat air the O je eh. Dia balas balik "no bonda, avin nk air buah, avin sukkkkkeee sgt air buah"

Bonda "air buah mana ni avin". Avin "yg semalam lah bonda kan kita minum air buah smlm tu kan bonda"

Ooooo...dah tau dah....air longan uols...hehe. Terpaksa lah bukak tin buah longan pepagi ni...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!