Header

Monday, March 21, 2011

Avin kene attack Chicken Pox

Aduiihhh

Weols igtkan bekas2 kat badan avin tu just bekas gigitan nyamuk mcm selalu if dia balik kampung.

Tapi lain macam pulak banyaknya and semakin bertambah!

Terus tadi amik dia awal from school and terus bawak checkup doctor..

Doktor memulanya kata maybe bekas gigit nyamuk je but bila doc selak baju n tgk bekas2 kat blkg badan, terus doc kata sah chicken pox!

Amik temperature.. Dh mula naik.. 37c..

Alahai avin! Get well soon...

Mesti sihat cepat kalau x nnti xdpt ikut walid n bonda g travel! Huhuhu

*sampai umah, terus dia amik books n study n kaler2.. Bagus! Demam2 pun igt study!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

CathJ said...

aduh.. kesian dia.. semoga cepat sembuh lah anak kecil ni...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!