Header

Sunday, March 20, 2011

Avin Pakai Baju Cina

Balik skool petang last week masa weols amik dia kan masuk2 car je terus tanya

"Bonda, ni avin pakai baju apa"

"Ni baju cheong sham, Bonda beli kat Beijing dulu, kat China"

Dia jwb "Ini Baju Cina kan bonda"

Bonda jwb "haah tp semua org pun boleh pkai, kita pun boleh pkai"

"Haah avin pakai baju cina" dia reply balik

Yelah avin baju cina pun cina lah...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

ZanaNordin said...

tak kisah ler avin
janji 1Malaysia...sapa2 pun leh pakai baju cina
comelll ooo amoi ni

CathJ said...

comeiiiiii.... :D

Kaseh said...

muash avin...

masviona said...

zana,
kan...apa2 pun boleh lah...1 mesia....dia mmg suka lagu tuh n lg satu pntang tgk flag mesia mesti nk ckp 1 malaysia...hiksss

masviona said...

cathJ,
tenkiu tenkiu...hehehe

Kaseh,
mmuuaahhhh kat aunty kaseh gak....xoxo!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!