Header

Sunday, March 27, 2011

Avin wth New Book

Dah banyak kali mintak soh weols belikan dia book. Tetiap hari mesti tukar tajuk...hiksss

Let say today ckp soh belikan book princess kan esok tukar soh belikan book ABC lak pastu kang tulat soh belikan book thomas tak pun siang ckp soh belikan book 123 pastu malam tu soh belikan book pooh lak dah..hehe

So rini bonda n walid dia ada hal kt MidV kan so bawaklah dia jenjalan MPH
Bookstore terus kan...:)

Punyalah dia excited mcm selalu if bawak masuk kedai buku mcm popular ke or even kedai magazine dia punya teruja tu mcm tu gak lah kejap amik yg ini pastu lari sana amik yg itu plak...hehe budak2 kan tp actually terhibur tgk keletah dia tu

Drp berlonggok2 buku yg dia pilih lps ditepis n ditapis oleh bonda n walid dia weols decide amik 3 books ni je

Tp td dia cam nk nangis gak tu coz satu buku yg dia pilih tu weols xbeli. Weols pretend kt dia konon2 nya weols nk beli soh dia kasi kt cashier pastu senyap2 kita bg isyarat kt cashier tu soh jgn kira...haha

Dia bila dah dpt terus excited nak menulis terus sampai dlm stroler pun nak tulis2 gak...:)



Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!