Header

Thursday, March 10, 2011

Garden Cafe....Cools gak

dimulai oleh anak dara tersayang

lagi dan lagi...pose mengoda

shy shy cat bila mak pak dia gelakkan dia....hahah weols mmg family suke gelakkkkk hahahahaha

diikuti oleh walid dia yg mengeletis

kemudian diakhiri oleh bonda dia yang mengoda lah konon-kononye ahakssss


Tapi sebenarnya weols bukan nak tunjuk apa pun just nak share hati yang gumbira dan girang bukan kepalang sbb dapat makan mee bandung yang sanagt sedap pekat melekat ibarat makan sampai tercelup bibir.....hahahaha

Dan yang bestnya tak payah pergi muar untuk pekena mee bandung yang sgt sedap ini hanya sepelaung saja dari rumah weols iaitu ditepi higway dkt susur/simpang nak masuk ke bangi if dari highway SILK tuh. Dan nama restoran ini adalah Garden Cafe.....sgt sedap mee bandung dia yang weols sempat try ritu Nasi goreng spesial garden cafe pun sedap jugak n apa lagi eh so far apa yg weols order ritu semuanya best² belaka lah kalau tak masakan weols 2 hari in a row bertandang kat cafe nih semata² nak pekena mee bandung tapi iklan ini adalah percuma sahaja tanpa dapat sesen pun royalti ataupun komisyen malah bos garden cafe nih pun tak kenal yang tau dia owner kepada beberapa bijik superbike....itu je pun.

P/S: buat keje kena ikhlas kata mak saya....hehehe


rindu anak dara nih??????? kisss du bonda dia tau!!!!!!!! lol


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

lily lotus said...

pandainya anak dara tu menggoda..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!