Header

Thursday, March 31, 2011

Jus Aprikot....mv like!

Sapa yang sama2 suka macam saya??

Saya suka jus aprikot or alpukat bak kata orang2 di tanah seberang kan. Saya tak ingat sejak bila saya start suka but yg pasti first time saya try saya terus jatuh cinta.

Memang kena ngan taste saya lah kan.Ni tadi kebetulan singgah lunch kat Midvallay so xkan lepaskan peluang kt tempat makan favvy saya lah kan Belanga.

Tetiba staff depa bitau ada jus aprikot ni selalunya jarang nak ada tika n waktu special je yg ada. Agaknya susah kot nak dpt stock bekalan buah aprikot nih kot...entahlah saya agak je...huhu

Oklah sedap tp kalau dpt rasa yg kat jakarta or bandung or memana lah kat indon tu lagi best yg saya pernah rasa lah coz coklat dia tu lebih sket lah kot yg ni ok cuma terkurang coklat je sket tp still mantop lah rasanya klu lebih coklat terus perfect lah gitu...hiksss

Tp sorilah ye picca jus ni dh tinggal separuh dah dah minum baru lah tingat nak snap kalau ada avin damia maybe tak lupa kot coz dia selalu ingatkan weols amik gambar dulu...hehehe

Nak tgk jus aprikot lain yg lagi maveless sila carik balik n3 lelama ahkak ye. Ahkak update pkai bb je ni pun susah nak kasi link kat sini kan...:)



Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

1 Comments Uols:

Ada Dalina said...

sedap ekk? x penah try lagik...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!