Header

Tuesday, March 29, 2011

Little White Cafe....di Bangi saja....ahakssss



Weols sudah pergi.....Uols bila lagi???? hiksss

Ayat tak nak kalah kan , dah ala² ayat iklan kat tv promote itu promote ini kan....hiksss. Actually dah lama dah tau tentang kewujudan Little White Cafe nih, ownernya adalah kawan kepada Kak Ija my sis in law tapi biasalah weols nih bukannya tekak mat salleh sangat kan....:)

Sorang tekak minang n jawa sorang lagi plak tekak klate n ada pengaruh² siam sket. Tekak orang kampung lah senang cerita...ooooopppssss ermmm kureng seuai lah coz prebetsabu kg dia kat PJ je kottt kan. Oklah oklah tekak orang mesia yang tak leh lari dari nasi kan.....lol (prebetsabu je pun sy ok je xjupe nasi barang sehari 2 tuh kalau lebih dari tuh mau mencicit gak ahkak)


So kebetulan hari jumaat lepas datang terliur tekak nak layan western pastu mood plak tengah musim mengawan kan (mlm kemarin kan mlm khamis kan....kalau mlm tuh happy confirm seharian hari jumaat tuh berseri² kan) oooppppsss!!!! tersasul lagi ahkak ke 18sex....ahkak ckp orang lain ye bukan ahkak.....lol

So malam tuh weols dinner ber fine dining segala bagai lah kan. Memula plan nak gi grato (grato nih even tepi jalan jepun warung dia tp makanan dia superbbbb) je tp sesekali  (sahhh happy mlam khamis ritu....wakakaka) nak lah manjakan diri so prebetsabu on saya pun on sajelah fine dining pun fine dining lah sesekali leh la klu hari² nak fine dining kopakkk ler purse n jugak wallet weols kan.


malam tuh saya amik pakej dinner dia....Grilled Ribeye apa ntah namanya....sedap!!!. air grape tuh included skali


ok ini saya kasi zoom in sket....Grilled Ribeye

Spaghetti nih prebetsabu yg punya

caesar salad...:)
ini starter dia...:)
chocolate fudge nih leh kalahkan SR....sgt sedap...ini last sekali smpai nih
kaunter air cum cashier gak nih rasanya
anak dara weols pose baikkk...:)

dia berangan konon² nye dia jadi waiter n nak serve weols lah....ini kesan suke sgt main order² makanan kat rumah....ahakssssss
muka happy dpt pow spagethi walid dia....dia nih mmg pengemar spaghetti

cuteeee tak anak dara nih merenung makanan tuh....hikssss

Ok gambar² menu makanan semua tuh uols dah tengok kan so now jom kita jenjalan secara virtual kat dalam kedai tuh nak tak uols......just imagine jelah eh....hiksss

ada satu sudut tuh dia mcm ala² ada anak tangga lah nak naik ke bilik sebelah...:)

lukisan hiasan dinding

pose kat kerusi lepas kenyang makan...ahakssss

time nih bukan masa nak masuk pun tp masa nak balik sempat lagi....bonda layan anak dara je...hiksss

ini anak dara nak amik gambar dekat ngan chiller cake nih....dr awal2 sampai dia request dah

Ok itu jer nak share, conclusion nya puas hati lah makan kat sini even poket kempis selepas tuh coz makanan dia best, tempat dia pun best sgt cantik n sejuk mata memandang selesa jugak utk anak kita berkeliaran n juga layanan sgt first class.....seriyes mau try!!!! google je little white cafe adafb jugak....:)

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

SyuQ said...

best... best... best...
kene g gak. choc fudge tu nampak cam marveles...

masviona said...

syuq,
sedapp....sedap sgt...try lah...:)

CathJ said...

nice place...

atty's said...

pernah g sini sekali.makan spagetti..tp lagi suka spagetti kt grato sbb murah dan sedap...hhahahaha..

masviona said...

cathj,
yea...i think u should try too...:)

atty,
kt grato tuh yg pastinya lg murah lah....hikssss tp yg sini pun leh tahan sedap gak kty...not bad lah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!